Verwerkersovereenkomst Almere zorgaanbieder - InfinitCare

U heeft de gemeente Almere enquête ingevuld op de website van InfinitCare (de TTP van de gemeente Almere). Dit in het kader van het aanleveren van kwaliteitsinformatie aan de gemeente Almere.

Onderaan deze pagina vindt u de lege verwerkersovereenkomst. Tevens heeft u deze ook gekregen in de mail nadat u de enquête heeft ingevuld.

Bijgevoegd een presentatie waarin kort de contract en data relatie wordt weergegeven tussen de zorgaanbieder, de gemeente Almere en InfinitCare.

Wat moet ik nu doen?

Aan u het verzoek om de verwerkersovereenkomst te downloaden en in te vullen door de geel gemarkeerde teksten aan te passen betreffende uw eigen organisatie. Het gaat daarbij om de volgende pagina’s

  • Pagina 1: naam zorgaanbieder

  • Pagina 4: naam en adresgegevens zorgaanbieder

  • Pagina 10: ondertekening van het contract

  • Pagina 18 Bijlage 5: contactgegevens FG

Vervolgens dient u de door u ingevulde verwerkersovereenkomst te ondertekenen en aan ons te retourneren naar almere@jeugdhulp-gemeente.nl

Zodra wij deze getekende verwerkersovereenkomst van u retour hebben ontvangen zal binnen maximaal 10 werkdagen uw Gemeenteportaal omgeving worden aangemaakt, waarna u hiervan de login gegevens ontvangt per mail. Na het inloggen kunt u beginnen met het aanleveren van het test CBS bestand.