Verwerkersovereenkomst SDF zorgaanbieder - InfinitCare

U heeft de Sociaal Domein Fryslân (SDF) enquête ingevuld op de website van InfinitCare (de TTP van SDF). Dit in het kader van het aanleveren van kwaliteitsinformatie aan SDF. Onderaan deze pagina vindt u de lege verwerkersovereenkomst.

Wat moet ik nu doen?

Aan u het verzoek om de verwerkersovereenkomst te downloaden en in te vullen door de geel gemarkeerde teksten aan te passen betreffende uw eigen organisatie. Het gaat daarbij om pagina 1, 3, 9 en 27. Vervolgens dient u de door u ingevulde verwerkersovereenkomst te ondertekenen en aan ons te retourneren naar helpdesk@sociaaldomein-gemeente.nl

Zodra wij deze getekende verwerkersovereenkomst van u retour hebben ontvangen zal binnen maximaal 10 werkdagen uw Gemeenteportaal omgeving worden aangemaakt, waarna u hiervan de login gegevens ontvangt per mail. Na het inloggen kunt u beginnen met het aanleveren van testdata. Op https://infinitcare.atlassian.net/wiki/spaces/SDF/pages/564199480/Voorbereiding+gebruik+Gemeenteportaal vindt u meer informatie over hoe u data kunt aanleveren.

Download de verwerkersovereenkomst

Wij zien de getekende verwerkersovereenkomst graag tegemoet. Download de lege verwerkersovereenkomst door op onderstaand bestand te klikken.